MixMobile DJ

- Tipuri de evenimente

Reusita unui eveniment depinde in mare masura de DJ, cum stie sa aleaga piesele muzicale astfel incat invitatii tai sa se simta bine pe durata evenimentului.

Ce face un DJ (Mix Mobile DJ) : este raspunzator de constructie muzicala, alege cu atentie melodiile in functie de invitati si asigura o cat mai mare varietate de genuri muzicale astfel incat sa nu intervina monotonia pe ringul de dans, mixeaza live (echipa noastra foloseste echipamente profesionale pentru DJ, CD-playere si mixere (vezi sectiunea echipamente) si nu in ultimul rand intretine atmosfera de chef …………si voie buna.

Ce face un MC (MixMobile DJ) : ofera ajutor dj-ului prin intretinerea atmosferei de buna dispozitie pe durata evenimentului, animeaza si danseaza cu invitatii (nu individual) pe anumite piese (slagare bine cunoscute ex.Y.M.C.A. , Macarena, Shot, Hey Baby pana la cele mai noi succese muzicale Madan, Bailando…etc).

Nunta, petrecere Corporate sau privata, banchet sau cocktail.

MixMobileDJ nu suntem DJ si MC doar pentru nunti, suntem prezenti pe toata durata anului in diferite localuri, cluburi, ……aproape oriunde suntem chemati.

Programe pentru pub-uri si cafenele (durata 3-4 ore), genuri muzicale : lounge, chill-house, beach-house, soulful sau programe cu muzica de dans (pop-rock, dance, oldies, etc) recomandabil cu MC.

Programe pentru cluburi:

1.Retro – hiturile anilor ’70, ’80, ’90 (recomandabil pachet cu MC) durata 4 ore.

2.Sesiune House, Techno, Progressive-House, Deep-House, Nu-Disco, Indie Dance…..durata 3-4 ore.